Τρόποι Αποστολής & Επιστροφής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

H παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 7 εργασίμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι ημέρες από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή πλην αργιών.

Η «ΠΕ 74 Α.Ε.Ε.» σας παρέχει το προνόμιο των ΔΩΡΕΑN ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ για την αποστολή της παραγγελίας σας άνω των 50 ευρώ, εντός Ελλάδας.

Για την αποστολή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αποστολή επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Σε περίπτωση αποστολής βαπτιστικών αξεσουάρ, όπως κούτα και λαμπάδα,

η χρέωση με βάση την ογκομέτρηση της εταιρείας courrier  επιβαρύνει τον πελάτη ως κάτωθι:

αποστολή λαμπάδας ή χάρτινης κούτας 10€,

αποστολή βαλίτσας ή ξύλινου κουτιού 15€,

αποστολή κομότας ή παγκάκι 20€

Σε κάθε περίπτωση εάν θεωρήσετε ότι χρόνος από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας έως την παραλαβή της υπερβαίνει τις 5 ημέρες χωρίς να έχετε κάποια επικοινωνία από εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2810 282593 από Δευτέρα ως και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η επιστροφή ρούχων είναι εφικτή εντός 4 ημερών από την παραλαβή τους από εσάς. Η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την εταιρεία αποστολής στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου. Επιστροφές στα είδη βάπτισης δε γίνονται δεκτές.

Κατά την επιστροφή τους, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, ήτοι πλήρη, χωρίς φθορές, με το καρτελάκι τους και σε συσκευασία που θα διασφαλίσει την άριστη παραλαβή τους από εμάς. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μη επιστροφής των προϊόντων σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι ανωτέρω προδιαγραφές, όπως συμβαίνει και στο φυσικό της κατάστημα.

Στην περίπτωση επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Παρακαλούμε κατά την επιστροφή των προϊόντων να έχετε συμπληρώσει το ¨Δελτίο Επιστροφής¨, το οποίο εσωκλείουμε μαζί με τα προϊόντα σας. Στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας μπορούν να γίνουν αλλαγές σε ρούχα που έχουν αγοραστεί online. Αντιθέτως όταν τα ρούχα έχουν αγοραστεί στο φυσικό κατάστημα, αλλαγές μπορούν να γίνουν μόνο στο φυσικό κατάστημα.

Αλλαγές μπορούν να γίνουν είτε σε μέγεθος, χρώματος είτε σε είδος. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο είδος ρουχισμού που να σας ευχαριστεί από τη πλούσια γκάμα των προϊόντων μας στην παιδική ένδυση. Ωστόσο, αν δεν σας καλύπτει αυτή η επιλογή, μπορούμε να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, εάν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα θα γίνει αντιλογισμός εντός 10 ημερών το αργότερο. Εάν ο τρόπος πληρωμής ήταν διαφορετικός, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδειχθεί εντός 10 ημερών το αργότερο.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΠΕ74 Α.Ε.Ε

Οδός 1866, αριθμός 74

ΤΚ 71201

Ηράκλειο Κρήτης